Velocity Jug blender

25710-56

Gde kupiti

Velocity Jug blender


Ako volite da spremate razne vrste kašaste hrane, od smuti napitaka do potaža i sosova, onda će vam se svideti Velocity Jug blender. Uz novi dizajn staklene posude i četvorostruku oštricu, više neće biti problema sa rendanjem, mešanjem ili ceđenjem sastojaka. Ovaj aparat vam omogućava 40% brži rad*, tako da ćete uživati u snažnim i profesionalnim performansama i dobiti više vremena za stvari koje su vam bitne.


Karakteristike

Oštrica od nerđajućeg čelika ima 4 vrha i skida se

Velocity blender ima oštricu od nerđajućeg čelika sa četiri vrha, koja može da se skida. Sa njom ćete dobiti 15% bolje rezultate* u pripremi hrane. Gornji vrhovi oštrica obezbeđuju veliku brzinu, čime se hrana pretvara u glatku smesu. Donji par vrhova secka čvrste sastojke koji padnu ispod gornjih i pomažu da hrana bolje cirkuliše preko oštrice.

Oblik Velocity staklenog bokala zapremine 1,5L

Bokal Velocity Jug blendera ima novi oblik, sa specijalnim nagibima i izbočinama koje poboljšavaju mešanje sastojaka. Nagibi pri dnu pomažu da se sastojci vertikalno dižu po zidu bokala i tako lakše budu usmereni prema oštricama u sredini. Izbočine na zidovima bokala su asimetrične, kako bi se smanjile šanse za pojavu „mrtvih tački“, koje su normalne za bokale standardnog oblika. Ovakav oblik olakšava kretanje sastojaka po zidovima bokala, sa izbočine na izbočinu, i samim tim bolje mešanje hrane.

 

750W snage

Velocity Jug blender ima motor od impresivnih 750 W, što vam omogućava brzinu od 23 000 obrtaja u minutu. Ova ekstremna snaga vam omogućava vrhunske performanse pri mešanju i veoma žitku smesu sastojaka. 

  • Oštrica od nerđajućeg čelika sa 4 vrha koja može da se skida
  • Stakleni bokal od 1,5L oblikovan za bolje mešanje sastojaka
  • 750W snage
  • 23.000 obrtaja u minutu
  • Oštrica ugrađena na podnožje upečatljivo plave boje
  • Točkić za podešavanje 2 brzine rada i pulsirajući rad
  • Prostor za odlaganje kabla za napajanje u podnožju blendera
  • Delovi se mogu prati u mašini za sudove
  • Gumene nožice protiv klizanja za dodatnu stabilnost aparata
15% bolji rezultati blendiranja hrane

15% bolji rezultati blendiranja hrane

Do 40% brži

Do 40% brži

Oštrica od nerđajućeg čelika sa 4 vrha

Oštrica od nerđajućeg čelika sa 4 vrha

*u poređenju sa Desire Jug blenderom