Luna Solar Red Long toster

23250-56

Gde kupiti
Dostupno u sledećim bojama:

Luna Solar Red Long toster


Kombinujući upadljiv izgled i velike otvore, Solar Red toster donosi novo iskustvo tostiranja u vašu kuhinju. Počastite se dugačkim, debelim, hrskavim kriškama hleba ili tostirajte baget za doručak ili ručak. Šta god poželite, ali pripremite se, jer će vam odlične performanse i privlačna boja zaista oduzeti dah.

Luna toster sa velikim otvorima je savršen i za one dane kada se osećate kao da su svi protiv vas, čak i vreme. Uz pomoć ovog tostera ćete pripremiti vaš tost 55% brže* i imaćete više vremena da se naslađujete ukusnim tostom.


Karakteristike

Dugački otvori

Potreban vam je toster sa kojim možete pripremiti savršeni tost za doručak? Ovaj toster je napravljen za tostiranje dužih, većih kriški i pruža vam fleksibilnost prilikom izbora hleba. Vođice za kriške vam omogućavaju ravnomernu boju tosta.

Praktičan dizajn

Prekid rada, podgrevanje ili odmrzavanje - odaberite funkciju pritiskom na dugme, a čistoću održavajte pražnjenjem fioke za mrvice koja se može izvaditi. Tu je i korisna rešetka za podgrevanje kifli, kroasana ili drugih ukusnih peciva.

  • Crveno kućište od nerđajućeg čelika
  • Tehnologija bržeg tostiranja - do 55% brže*
  • Funkcija Podigni i pogledaj
  • Visoko podizanje za kontrolu tosta
  • Podešavanje stepena zapečenosti
  • Rešetka za podgrevanje peciva
Do 50% brže tostiranje

Do 50% brže tostiranje

Tehnologija bržeg tostiranja

Tehnologija bržeg tostiranja

Funkcija Podigni i pogledaj

Funkcija Podigni i pogledaj

*u poređenju sa Russell Hobbs tosterom 20370-56