Retro

Retro

Ova savremena kolekcija uređaja za pripremu doručka, u šarmantnom retro izdanju, je dostupna u crvenoj (Ribbon Red), crnoj (Classic Noir), bež (Vintage Cream) i beloj (Classic Blanc) boji. Elegantni starinski izgled i konstrukcija uređaja iz ove kolekcije su nadograđeni nizom nenadmašnih modernih funkcija. Osim vrhunskog izgleda, ovi uređaji vam pružaju puno praktičnih funkcija i daju pečat elegancije svakoj kuhinji.

Retro Ribbon Red električni bokal21670-70

Dostupno u sledećim bojama:

Retro Ribbon Red toster21680-56

Dostupno u sledećim bojama:

Aparat za filter kafu Retro Red21700-56

Dostupno u sledećim bojama:

Retro Ribbon Red Coffee Maker with Thermal Carafe21710-56

Retro Classic Noir Removable Plates Grill20841-56

Retro Red ručni mikser25200-56

Dostupno u sledećim bojama:

Retro Red ručni blender25230-56

Dostupno u sledećim bojama:

Retro Red Jug Blender25190-56

Dostupno u sledećim bojama:

Retro Red multipraktik25180-56

Dostupno u sledećim bojama:

Retro Ribbon Red električni bokal

Ovaj elegantni električni bokal vam pruža niz praktičnih funkcija zbog kojih ćete se pitati zašto svi električni bokali nisu tako napravljeni. Ima i funkciju brzog zagrevanja vode, koja vam omogućava da šolju vode skuvate za svega 55 sekundi*.


Retro Ribbon Red toster

Mi u Russell Hobbsu znamo da se tost najviše jede za vreme doručka, u najužurbanijem delu dana. Zato, ako ujutro žurite, znaćete da cenite tehnologiju bržeg tostiranja Retro tostera, koja vam omogućava do 65% brže tostiranje*.


*u poređenju sa Russell Hobbs tosterom 20720-56

 

 


Retro Ribbon Red toster za 4 kriške

Elegantni starinski izgled i konstrukcija uređaja iz Russell Hobbs Retro kolekcije su nadograđeni nizom modernih funkcija, i tako ih čine savršenim izborom za ljubitelje savremenih trendova.


Retro Ribbon Red aparat za filter kafu sa staklenim bokalom

Fantastični Retro Red aparat za kafu je neizostavan uređaj za kuhinju svakog ljubitelja dobre kafe. Uz retro izgled donosi i niz naprednih funkcija, koje olakšavaju pripremu, i poboljšavaju ukus kafe.


Retro Ribbon Red aparat za filter kafu sa termalnim bokalom

Retro aparat za kafu predstavlja kombinaciju starinskog izgleda i nezamenljivih modernih funkcija. Sa toliko funkcija u tako atraktivnom pakovanju, slobodno možemo reći da će Retro aparat za kafu zauzeti počasno mesto u srcu vašeg doma.


Retro Ribbon Red ručni mikser

Donoseći vam tako moderan starinski dizajn u klasičnoj crvenoj boji, Retro Red ručni mikser će sigurno pronaći put do vašeg srca i vašeg doma.


Retro Ribbon Red ručni blender

Retro Red ručni blender vas vraća kroz vreme i unosi dah prošlosti u vašu kuhinju. Kombinovanjem upadljive retro crvene boje i detalja od nerđajućeg čelika ovaj, ručni blender zadivljuje izgledom, ali i performansama.


Retro Ribbon Red Jug blender

Nezavisno od toga da li volite starinski stil ili se rado prisećate zlatnog doba - Retro Jug blender unosi dozu klasike u svaku kuhinju. Izmešajte sastojke u blenderu za okrepljujuću čorbu ili napravite kremasti napitak koji klizi niz grlo, za dašak retro stila.


Retro Ribbon Red multipraktik

Ovaj izuzetni britanski Retro multipraktik unosi dah prošlosti u vašu kuhinju. Klasične crvene boje sa detaljima od nerđajućeg čelika, Retro multipraktik kao da je otrgnut iz prošlosti i donet u vašu kuhinju.


Retro Classic Noir električni roštilj

Ima zglobnu šarku kako bi savladao deblje komade mesa ili kriške hleba, tako da na ovom roštilju možete pripremati različite vrste obroka. Dovoljno je veliki za istovremenu pripremu pet porcija, tako da svi mogu zajedno obedovati.